Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €

Radno vrijeme shopa u Maksimirskoj 118 - Pon-Pet / 10-18h - Sub / 10-13h

Narudžbe 095/8430-302 Podrška
Narudžbe 095/8430-302

PAŽNJA! 01. do 15.08. KOLEKTIVNI GODIŠNJI! Sve narudžbe zaprimljene u tom periodu će biti poslane nakon povratka.

Uvjeti korištenja

1. Opći uvjeti

TRGOVAC 
Trgovac je obrt za trgovinu i usluge pod nazivom"E-revolucija" vl. Saša Demšić, Maksimirska cesta 118, 10000 Zagreb, koja posluje na internetskoj stranici www.erevolucija.com 

KUPAC 
Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu trgovcu, plati ga putem usluge internet bankarstva ili u banci (pošti ili FINI). 

Slike i opisi 
Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni i/ili potvrđeni su od proizvođača i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici shopa www.erevolucija.com nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. 
Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u danu kojem je izrađena narudžba te ako je ista plaćena po zaprimljenoj ponudi do kraja dana. Naknadne ponude mogu se promijeniti bez prethodne najave i promijenjena ponuda ne utječe na prethodno napravljene narudžbe! 
Razlike u nijansama boja mogu se pojaviti zbog podešavanja prikazivanja i ovise o opremi kojom Kupac pogleda slike (tamnije/svjetlije, žarke/blijede nijanse); moguće razlike u nijansama boja ne znače da je proizvod nesukladan i Trgovac se ne može penalizirati zbog toga, pogotovo kad Kupac ima pravo povratka proizvoda u zakonskom roku. 

Izjava o proizvodima 
Trgovac jamči da će proizvod, ako se koristi pravilno i u skladu s priloženim uputama i/ili uputama danim u komunikaciji sa Kupcem, u jamstvenom roku pravilno funkcionirati. 
 Jamstvo počinje danom kupovine. 
Svi proizvodi prikazani na www.erevolucija.com su izrađeni od trećih strana i Trgovac izjavljuje da ima jedinstveni položaj prodaje robe. 

Jamstvo 
Jamstvo za svaki proizvod će biti istaknuto uz opis proizvoda.
Jamstvo ne vrijedi za jednokratne e cigarete,atomizere i glave grijača istih jer se one smatraju potrošnom robom kod e cigareta.
E-tekućine, atomizeri, kompleti AIO (all in one) i grijači ne mogu se vratiti ni pod kojim uvjetima zbog sigurnosti i higjenskih razloga ukoliko su korišteni.
Ako proizvode vraćate po načelu 14 dana od dostave, proizvod mora biti neotvoren i nekorišten u originalnom pakiranju. Vraćeni 
proizvod neće biti prihvaćen ukoliko ne ispunjava navedene uvjete.
Kupac je dužan čuvati račun cijelo vrijeme jamstvenog perioda. 
Jamstvo za tehničke proizvode vrijedi samo ako je proizvod bio pravilno korišten i sukladno uputstvima. 
Povrati robe trošak su korisnika. 

Sve cijene prikazane na www.erevolucija.com uključuju PDV u stopi od 25%. Valuta prikazana na www.erevolucija.com je hrvatska kuna (HRK). 

2. Naručivanje

Narudžbom prihvaćate ove uvjete. Kupnju možete ostvariti samo ako ste punoljetni(18+).
Proizvodi se naručuju isključivo putem vlastitog računa ili kao Gost. U trenutku narudžbe proizvoda kupac izjavljuje da pristaje na Uvjete poslovanja, cijene i rokove dostave navedene na stranici proizvoda. 
Proizvod može naručiti registrirani korisnik i Gost koji izjavljuje da je njegov identitet stvaran, da su podaci za isporuku točni, (adresa, telefon, e-mail) i da u slučaju da su isti netočni, narudžba nije valjana; uporaba lažnog identiteta smatra se pokušajem prevare i trgovac zadržava pravo da o tome obavijesti nadležne organe, blokira pristup korisniku, poništi popuste i onemogući pristup web stranici. 
U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će putem telefona ili pismeno obavijestiti kupca (putem njegovog e-maila s prethodno dobivenim podacima) koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke/ specificirati druge promjene narudžbe. 
Odluči li se kupac otkazati narudžbu, trgovac će kupcu (ako je to slučaj) vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 7 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. 
Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku. 

Sve narudžbe smatrati će se kao ponuda kupca prema prodavaču, a prodavač ima pravo da ne prihvati nalog za narudžbu iz bilo kojih razloga i u bilo koje vrijeme.

Kada kupac naruči robu koje trenutno nema na skladištu, biti će pravovremeno obaviješten o tome, te o periodu potrebnom za isporuku pošiljke.


3. Dostava 

Opći uvjeti dostave
Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. 
Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Okvirni je rok isporuke od 1 do 2 radnih dana. 
Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. .Dostava se vrši preko dostavne službe GLS. Svi paketi su osigurani te se za svaki paket izdaje prijemni broj (broj za praćenje pošiljke).
Paketi se šalju preporučenom poštom kako bi što prije stigla do Vašeg kućnog praga.

Povrati robe trošak su korisnika. Ostali uvjeti dostave
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. 
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja paketa i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. 
Kupac se poziva da napravi fotografiju, telefonski nas kontaktira na telefonski broj 095/8430-302, te odmah pošalje na e-mail web shopa svoje napomene. 
Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Kupac svojim potpisom potvrđuje da je paket bio neoštećen i da je preuzet. 
Ako kupac, nakon što je roba obrađena sa statusom „poslana“, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima obvezu o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. 

4. Plaćanje

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti pouzećem, Bankovnom doznakom(općom uplatnicom ili internet bankarstvom) i gotovinom prilikom dostave.

5. Zamjena reklamiranog proizvoda

Kupac može zamijeniti kupljeni proizvod samo ukoliko je proizvod neispravan prilikom isporuke, u roku od najviše 14 (četrnaest) dana od primitka na adresu dostave. 
Prodavač se obvezuje reklamirani proizvod zamijeniti istim ili proizvodom sličnih karakteristika istog cjenovnog i kvalitativnog razreda u roku od 30 dana od primitka zahtjeva. 
Kupac je dužan reklamirani proizvod dostaviti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima. 
Ako proizvode vraćate po načelu 14 dana od dostave, proizvod mora biti neotvoren i nekorišten u originalnom pakiranju. Vraćeni 
proizvod neće biti prihvaćen ukoliko ne ispunjava navedene uvjete.
Proizvodi s vidljivim oštećenjima (uključivo one na pakiranju), proizvodi koje je kupac pokušao popraviti ili prepraviti, proizvodi koji su oštećeni zbog nestručnog priključivanja ili neprikladne upotrebe, strujnog udara i proizvode bez originalnog pakiranja nije moguće zamijeniti. 
U slučaju reklamiranja proizvoda kupac snosi sve troškove povrata robe. Pošiljke sa otkupnom vrijednosti ne preuzimamo.

6. Rješavanje sporova

E-revolucija obrt za trgovinu i usluge omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke, putem telefaksa ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.
U slučaju spora između kupca i trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje Centru za mirenje. 
Eventualne sporove trgovac i kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu. 

Kontakt:
Obrt za trgovinu i usluge "E-revolucija"
vl. Saša Demšić 
Maksimirska cesta 118
10000 Zagreb
OIB: 38230558864
tel: 095/8430-302
e-mail: info@erevolucija.com
IBAN: HR8223400091160390838  Privredna banka Zagreb 

Kupnjom proizvoda kupac izjavljuje da prihvaća uvjete poslovanja. Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeći su/primjenjuju se uvjeti u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja ovih uvjeta poslovanja.