Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Radno vrijeme shopa u Maksimirskoj 118 - Pon-Pet / 10-18h - Sub / 10-13h

Narudžbe 095/8430-302 Podrška
Narudžbe 095/8430-302

Reklamacije i povrati

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE:
-Reklamacije neće biti prihvaćen ukoliko nas prije niste kontaktirali i dobili odobrenje od E-revolucija Shop-a
-AIO uređaji i kompleti, atomizeri, grijači, usisnici ne mogu se vratiti ako su punjeni ili korišteni iz higijenskih i sigurnosnih razloga
-Povrat odobravamo unutar 14 dana ukoliko proizvod nije otvaran i korišten
-Garancija na sve uređaje vrijedi 90 dana od datuma kupnje sa originalnim pakiranjem
-Troškove slanja proizvoda na reklamaciju ili povrat snosi kupac


Ukoliko je u vremenskom periodu koji pokriva garancija došlo do kvara, proizvod koji želite reklamirati potrebno je dostaviti na adresu: 
E-revolucija shop, Maksimirska cesta 118, 10 000 Zagreb
Uz reklamirani proizvod potrebno je dostaviti račun koji ste dobili pri kupnji proizvoda, originalno pakiranje proizvoda te detaljan opis kvara koji se 
dogodio. Ukoliko se pokaže da je proizvod neispravan, odmah vršimo zamjenu uz uvjet da imamo dovoljno zaliha pri ruci. Ukoliko nemamo zaliha dotičnog proizvoda reklamacija se vrši u zakonskim rokovima uz ustupanje zamjenskog proizvoda.

Kvarovi koje pokriva garancija:
-Ukoliko ste pri zaprimanju pošiljke dobili proizvod koji od početka nije operativan (baterije se ne pune, smrskano staklo na atomizeru, modovi koji ne očitavaju otpor grijača ili atomizer i sl.), zamijenit ćemo ga novim o vlastitom trošku ukoliko nas o kvaru obavijestite unutar 24 sata od primitka proizvoda.
-Ukoliko je do kvara došlo unutar vremenskog perioda koji pokriva garancija. Potrebno nas je obavijestiti kada dođe do kvara proizvoda.

Jamstvo ne vrijedi kada:
-Istekao je vremenski period od 90 dana koliko vrijedi garancija na sve vrste uređaja
-Poništava se ako proizvode koristite u kombinaciji s drugim proizvodima ili priborom koji nije došao originalno uz uređaj, a koji su mogli dovesti do kvara zbog nekompatibilnosti.
-Kod modova i baterija tijekom korištenja može doći do ljuštenja boje te se takvo oštećenje smatra normalnom pojavom tijekom korištenja te na takvu vrstu oštećenja ne odobravamo garanciju.
-Garancija ne vrijedi na zamjenske dijelove kao što su grijači, gumice i stakla. Oni se smatraju potrošnim materijalom do čijeg oštećenja može doći zbog nepažnje i greškama pri  korištenju. 
-Ukoliko je uređaj korišten, zbog higijenskih i sigurnosnih razloga ne možemo ga vratiti i zamijeniti drugim uređajem (koliko god "malo" bio korišten takve povrate i zamjene ne radimo).
-Ukoliko trebate dodatne informacije u vezi povrata ili reklamacije možete nam se obratiti na navedenom broju ili adresi ispod:


E-revolucija shop, Maksimirska cesta 118, 10 000 Zagreb
Saša Demšić 095/8430-302


UP