Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Radno vrijeme shopa u Maksimirskoj 118 - Pon-Pet / 10-18h - Sub / 10-13h

Narudžbe 095/8430-302 Podrška
Narudžbe 095/8430-302

Zašto prijeći na e-cigarete?

E-cigareta je odličan način za prestanak pušenja i poboljšanja zdravlja jer je 95% manje štetna od cigareta!

Ostavite se štetnih kemikalija

Obične cigarete sadrže mnogobrojne štetne i kancerogene spojeve kao što su katran, ugljični dioksid, ugljični monoksid i arsen, dok e-tekućine sadrže propilen-glikol, biljni glicerin i aromu- sastojke koje nalazimo i u sapunima i kozmetičkim proizvodima koje svakodnevno koristimo.

Uštedite novac

Cigarete svakoga dana sve više poskupljuju te je prelazak na e-cigarete idealan način za uštedu novca. Bočica e-tekućine traje duže od kutije cigareta (4ml= 1 kutija od 20 cigareta).

Na stotine različitih tekućina i okusa

Korištenjem e-cigareta zauvijek ćete se riješiti smrada duhanskog dima. E-tekućine dostupne su u stotinama različitih aroma te umjesto smrada cigareta možete uživati u raznim voćnim aromama, mirisima Vaših omiljenih slastica ili neutralnim duhanskim aromama koje ne smrde i ne zadržavaju se u prostoru.

Poslušajte savjete stručnjaka

Public Health England je utvrdila kako je korištenje e- cigareta 95% manje štetno od konzumacije običnih cigareta!

Što je elektronička cigareta?

E-cigareta je uređaj sastavljen od baterije i atomizera koji koriste e-tekućinu te stvara osjećaj korištenja pravih cigareta. Unutar atomizera nalazi se grijač koji pretvara e-tekućinu u paru ispuštajući aromu i nikotin koje osoba udiše. Grijač e-cigarete građen je od metalnog kućišta i pamuka, te se pamuk tijekom korištenja troši. Kako bi uvijek uživali u aromi tekućine i samom korištenju e-cigarete grijač je potrebno mijenjati svakih 10-15 dana.

Proizvodi koje preporučamo za početnike

Vaporesso Luxe Q Kit

  • Iskustvo prave cigarete
  • Jednostavnost korištenja bez gumba
Vidi više

Geekvape WENAX H1

  • Iskustvo prave cigarete
  • 1000mAh baterija
Vidi više