Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €

Radno vrijeme shopa u Maksimirskoj 118 - Pon-Pet / 10-18h - Sub / 10-13h

Narudžbe 095/8430-302 Podrška
Narudžbe 095/8430-302

PAŽNJA! 01. do 15.08. KOLEKTIVNI GODIŠNJI! Sve narudžbe zaprimljene u tom periodu će biti poslane nakon povratka.

Aspire Flexus Pro 1200mAh (3ml)

Upoznajte novu e-cigaretu tvrtke ASPIRE, Flexus Pro pod sustav s velikom baterijom od 1200 mAh, za iznimno dug užitak vapinga. Uređaj se može koristiti ili DTL (izravno u pluća) ili MTL (usta u pluća), zahvaljujući podesivom protoku zraka na bočnoj strani uređaja. Svi relevantni podaci mogu se očitati na OLED zaslonu od 0,54 inča, kao što su: izlazna snaga u stvarnom vremenu, razina baterije i otpor glave isparivača te trenutno vrijeme vapinga. Spremnik od 3ml koristi Aspire Flexus AF grijače nove generacije koji daju fantastičan okus tekućina i pouzdanu dugotrajnost. Iz našeg iskustva Aspire možemo svakako preporučiti svima koji traže kvalitetan uređaj u svakom smislu. Predivan uređaj TOP kvalitete-odobreno od eRevolucija Shop-a❤️.

  • 1200mah snažna baterija
  • Veliki 3ml spremnik
  • MTL i RDL mesh grijači (0.6/1.0ohm)
  • Podesiva snaga 5-30W
  • Bez curenja i prskanja tekućine
  • Automatski rad bez gumba

18,00 € 30,00 €

OPIS PROIZVODAUpoznajte novu e-cigaretu tvrtke ASPIRE, Flexus Pro pod sustav s velikom baterijom od 1200 mAh, za iznimno dug užitak vapinga. Uređaj se može koristiti ili DTL (izravno u pluća) ili MTL (usta u pluća), zahvaljujući podesivom protoku zraka na bočnoj strani uređaja. Svi relevantni podaci mogu se očitati na OLED zaslonu od 0,54 inča, kao što su: izlazna snaga u stvarnom vremenu, razina baterije i otpor glave isparivača te trenutno vrijeme vapinga. Spremnik od 3ml koristi Aspire Flexus AF grijače nove generacije koji daju fantastičan okus tekućina i pouzdanu dugotrajnost.
Pritiskom na tipku za paljenje četiri puta, možete postaviti tri različita načina aktivacije. To su: Način A - automatsko povlačenje - Način B - aktivacija putem gumba za paljenje - Način AB Moguće je automatsko povlačenje i aktiviranje gumba za paljenje. Snaga seta Flexus Pro e-cigareta može se podesiti od 5 do 30 vata - tako da možete postaviti svoju željenu snagu.
Iz našeg iskustva Aspire možemo svakako preporučiti svima koji traže kvalitetan uređaj u svakom smislu. Grijač od 0,6 Ohma ima mrežastu zavojnicu, što omogućuje brže zagrijavanje e-tekućine za jasniji okus i veću proizvodnju oblaka, dok je standardna zavojnica od 1,0 Ohma idealna za one koji preferiraju diskretnije stvaranje oblaka.(0,6 ohma: 15-18 w, 1,0 ohma: 12-15 w).
Predivan uređaj TOP kvalitete-odobreno od eRevolucija Shop-a❤️.

PAŽNJA;
Ako niste sigurni u svoj odabir i trebate savjet kako izabrati uređaj sukladan vašim potrebama javite se u eRevolucija Shop❤️TREBAŠ I TEKUĆINE?
Uz ovaj uređaj eRevolucija Shop ❤️ preporučuje naše gotove tekućine ovdje (klikni na sliku ispod)

Sadržaj pakiranja

1 x Flexus Pro Device
1 x Flexus Pro Pod 2ml
1 x AF Mesh Coil (0.6 Ohm, Pre-Installed)
1 x AF Mesh Coil (1.0 Ohm)
1 x USB Type-C Cable
1 x User Manual

Garancija

90 dana sa originalnom ambalažom

Napomena

Nakon što stavite tekućinu u spremnik, pričekajte 5 minuta kako bi se natopio pamuk unutar grijača.

Grijač od 0,6 Ohma ima mrežastu zavojnicu, što omogućuje brže zagrijavanje e-tekućine za jasniji okus i veću proizvodnju oblaka, dok je standardna zavojnica od 1,0 Ohma idealna za one koji preferiraju diskretnije stvaranje oblaka.

Raspon snage 0,6 ohma: 15-18 w
Raspon snage 1,0 ohma: 12-15 w

Povezani proizvodi